Kuulumisia ☀️

Pieni tovi on vierähtänyt edellisestä postauksesta.

Odotukseni palkittiin kuun vaihteessa. Pääsin aloittelemaan sopimiani asioita unelmien saavuttamiseksi. Muutamaa viikkoa ennen h-hetkeä (maaliskuun vaihdetta) sain itselleni työkokeilu paikan paikallisesta yrityksessä. Kaipasin päästä myyntityötä tekevään yrityseen palauttamaan mieleeni vanhaa ja oppimaan minulle uudenlaista myyntitapa. Olen nyt sitten paikallisessa kattofirmassa työkokeilussa.

Maaliskuussa starttasi odotettu Mindfulness-ohjaaja koulutus. Tutustuin mindfulnesiin vuosi sitten. Tietoisen läsnäolon harjoitusten myötä. Tulen kirjoittamaan blogiini kokemuksiani mindfulnesiin liittyen.

”Ole läsnä nyt” muistuttaa olemaan läsnä nyt; muista nauttia siitä tekemisestä, mitä sitten ikinä teetkin juuri nyt.

Voin harjoitella tietoista läsnäoloa hyvin tavallisilla asioilla siellä, missä ikinä olenkin. Lempeästi arvostelematta.

Olen löytänyt ihanan asian. Olen hämmästellyt sitä tuttavuutta asian suhteen; asia minkä koen olevani minun juttu. Asia; mihin haluan syventyä harjoitusten ja oppimisen myötä.

Helposti itsestäänselvä asia vie kokemuksesta onnellisuuden tunteen. Silloin asia muuttuu suorittamiseksi, johon voi lopulta tulla sokeaksi. Silloin kun sokeutuu; on aika pysähtyä kokemaan asia uutena, sillein kuin tekisit asian ensimmäistä kertaa.

Mitä sinulle kuuluu arkeesi?

Kuuntele itseäsi; Kuulet mitä tarvitset. Kun kuulet; mene sitä kohti. Se mitä kuulet; on totta! Koska se on sinusta.

#oletonnistunutoppimaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *